Lyckan fortsätter...

Körde riktigt bra idag och kände mig riktigt stark hela loppet. Ut på andra varvet fick jag en lucka utan att rycka, den forsatte att växa och var uppe i ca 40 sek. Då missar jag en kurva och i ett försök att hinna in så flyger jag över styret, slår i axel och huvud hårt. Känner när jag ska plocka upp cykel att jag inte kan lyfta höger arm... Axeln var ur led men den lyckades jag bryta tillbaks nästa på en gång, men smärtan var inte att leka med. Alla medtävlande stannade av och väntade tills jag fått hjälp, sen fortsatte dom att tävla. Mkt sportsligt!
När jag fått skjus till tävlingsområdet så tog Tom P en snbb titt på axeln, och sa att jag nog borde åka och röntga den. Satte mig i bilen och åkte hem till Lycksele och akuten. Där konstaterades att nyckelbenet gått av långt ut mot axeln, så nu blir det att hålla sig still ett tag... Får se hur det blir med CX säsongen nu:-(

Kommentarer

Unknown sa…
Vilket jävla mörker.
Unknown sa…
Pissigt trist! FInns det något vi kunde/borde ha gjort med banan där du gick i backen?
Samuel sa…
Nä fanns inget ni kunnat göra, såg pilen försent och i nån tävlingsreflex försökte jag hinna in i kurvan. Svårt att skydda sig mot dumhet..

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack