Analysera och förbättra

Dagen efter Långa Lugnet ville jag lägga av med tävlandet, kände mig less och rätt uppgiven. Fast det har väl gått över nu, har några personer som stöttar och peppar mig så man rycker upp sig. Fick även lite positiv feedback från lite oväntat håll, men en person jag ser upp till och som är bra mkt klokare än mig. Sånt ger alltid lite extra energi!! Så istället för att ge upp började jag analysera lite, vill identifiera vad jag behöver jobba på.

När jag då kollar mina filer från loppet och jämför med vad som krävs för att vara med i toppen kan man se vissa saker, snittwatt över loppet ligger jag inte långt efter och detta trotts att jag slog av ordentligt på sista loopen pga strul. Så där är jag med, men kollar man sen på snittwatt över tröskel ligger jag efter.. Lite det jag känner också, har inte det där extra att lägga in när farten ökar. Om det beror på pollen, ålder eller ovana vid tävling spelar mindre roll, utan det viktiga är ju nu att göra nått åt det. Se till att få mkt tid över tröskel på träning helt enkelt..
Sen som alltid är tekniken en begränsade faktor för mig, och det jobbar jag på så ofta jag kan.
Den sista biten är att placera mig bättre och vara med bättre in på avgörande stigar i början av loppen, det är nog det svåraste för mig då jag är lite för snäll på cykeln..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack