Dag för dag

Vissa dagar känns det som jag verkligen vill satsa på nästa säsong, bara för att inte en sån här sak ska få förstöra. Men sen andra dagar, som idag tex.. Känns det som jag bara vill lägga ner skiten, cykla när det är fint väder och bara glida runt då. Just nu är det 50/50 av dessa dagar, hoppas verkligen snart att energin och lusten kommer tillbaka. För det behövs i det övriga livet också..
Ett steg i att försöka få tillbaka inspirationen är att jag nog ska anmäla mig till Rovaniemi 150 artic race.. Ett 15 mil lång lopp i snön och kylan där uppe i februari, vinnartiden i fjol var över 15 tim för cyklisterna... Är väl inte så mkt för att tävla jag vill vara med, utan mer för äventyret. Sen får man väl se om man blir godkänd, man måste uppge vad man har för erfarenheter av lopp i arktiskt klimat mm..
Sen behöver jag en hel del utrustning, bla sovsäck me komforttemperatur på -29 grader, en fatbike och kläder som pallar..
Så mkt hänger fortfarande löst, men jag hoppas jag orkar lösa det:-)

Kommentarer

Jag har de senaste månaderna inte orkat med mer än det som jag verkligen måste. Det har gjort att jag inte läst några bloggar och därmed missat vad du råkat ut för. Riktigt surt och tråkigt på alla sätt och vis. Jag hoppas verkligen att du både kan lösa det ekonomiska så att du har chansen att cykla nästa år och att sedan motivationen kommer tillbaka. Även när man tror den är borta för alltid, kan det vara så att den väntar runt hörnet.

För övrigt verkar du ha en kall utmaning framför dig. Hoppas att du får komma till start och självklart också i mål.
Samuel sa…
Tack Tomas! Det jag råkat ut för är ju bara materiella ting och pengar, sånt är ju ersättningsbart. Visst är det väldigt tråkigt och har tagit hårt på mig. Men det ska nog ordna sig i framtiden, men det tar tid.
Hoppas ni hittar energi också, har tänkt på er och man inser ju då att det materiella inte betyder så mkt! Roligt att du är tillbaka på nätet:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack