Effektivisering..

Har ju blivit mer att göra för mig under senaste året, och mer kommer det bli..
Är i startgroparna med Lapplands cykelklubb, vi har i många år saknat cykelklubb här. Men känner att det nu är läge att köra igång denna, och att hoppas att andra ska göra det funkar inte så ofta. Därför är det lika bra att dra igång det själv, men jag kommer få mkt hjälp så ska nog gå bra. Tanken med denna klubb är framför allt ungdomar ska kunna börja cykla, finns ett stort intresse men ingenstans att vända sig... Sen kommer ett arbete med att märka upp leder i Lycksele ta vid, så att man ska kunna komma hit och cykla utan att ha lokalkännedom om stigarna.

För att samtidigt kunna cykla snabbt själv och orka med detta kommer jag effektivisera min träning till max, därför kommer jag ta hjälp...  Tycker jag kan mkt om träning och hur man ska bedriva den, men att träna sig själv är alltid svårt. Man blir hemmablind och det tar tid och energi, största fördelen med hjälp är att man bara utför det man ska. Sen kommer jag ju inte bara köra ett färdigt program, utan allt kommer ske med en dialog med min tränare. Så helt kommer jag inte släppa taget om mig själv 😂
Har haft fantastiskt tur att få min drömtränare.. Kommer ha Richard Larsen från Aktivitus som ska styra upp mig, bättre än så blir det inte 👍👍 Så ser fram emot att det ska börja om nån vecka.

Min son har också uttryck att han vill träna cykel i vinter, så hoppas han fortsätter vilja det. Förutsättningar med inneträning och utecykling finns ju, så ska försöka vara lagomt stöttande..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack