Efter VM..

VM på Zwift gick inte riktigt som jag hoppades, ville gärna ta mig till lopp 2 och få slåss omlite bättre placeringar. Men gjorde ett misstag i slutet och låg för långt bak in i sista backen, och farten höjdes tidigare iför spurten än vad jga trodde. Så när jag började höja farten för att klomma genom klungan med fart, blev det istället bara en kamp för att ta mig framåt alls. Gjorde i närheten av mina bästa 30sek wattmässigt men det räcker inte när man tajmat allt fel, så slutade 39a på mitt 3e E-VM. Inte helt värdelöst men hade hoppats på lite mer, men med så små marginaler får man ändå försöka vara nöjd. Innesäsongen är nu över och den har varit spännande, fått köra med Movistar i Zwift Grand Prix och med ett härligt gäng från SZ i WTRL. Nu tar jag en vecka ledigt från träningen för att ladda om och få tillbaka lite energi, Sen börjar vi ladda om mot utesäsongen 2023.. Kommer där bli en lång säsong som förhoppningsvis avslutas 1/10 med ett VM i Gravel, det långsiktga målet där är att kvala in och köra det i elitklassen. Kommer kräva enormt mkt av mig för att fixa det, men det kan vara min sista chans att ha en realistisk chans att få köra ett elit VM utomhus. Men just sånna mål ger mig inspirationen att pressa mig lite mer och fortsätta med detta.

Kommentarer

Susan Benson sa…
Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

* Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
* Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
* Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
* Flexibel ränta på 3%.
* Höga godkännanden
* Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
* Enkel onlineansökan.
* Personlig vägledning och expertis.
* Inga dolda avgifter

Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447360502110

Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

Populära inlägg i den här bloggen

Typiskt Zwift...

Tack