Sista passet

Årets sista pass blev ett 10/20, orkade med 80 igångdrag sen vek jag ner mig. Skulle ju orka med att fira nyår på ett värdigt sätt också... Blev ett lugnt och skönt firande med god mat och dryck.

Vad årets första pass blir vet jag inte just nu, har en plan men vet inte om jag orkar med den idag...
2010 kan jag väl summera ganska fort: Det började ganska bra i Mjölby där jag fick ett kvitto på att jag var med och mkt närmare dom snabbaste i början av säsongen än 2009. Sen var det Borlänge som var på tur, kännde att formen var på G.. På prologen gjorde jag ett par riktiga missar men var ändå fyra bara ett par sekunder efter ledaren. Dagen efter var det XC-lopp och benen känndes riktigt fina, då la magen ner totalt!! Så då var den helgen körd!
Under Juni hade jag kanonform här hemma i Lycksele och satte enkelt rekord på mina testbanor, tog även tillbaka titeln i Busjön.
Sen började formen dala lite men var ändå optimistisk inför SM, men där gick ju allt åt skogen. Kraschade hårt på uppvärmningen till tempot. Låter tydligen som att man kör över en hög torra kvistar när man knäcker finhjul på ett brutalt sätt.... Bytte hjul och körde tempot med ömmande kropp blev 12a tror jag. Sen var det XC-loppet och mentalt var jag körd, fysiskt helt bruten. Kunnde fan inte röra på huvet... Bröt efter 1 varv när sadeln lossnade:-(
Efter detta tappade jag allt sug för cykel, så jag tog en paus från tävlandet.
Blev även 2 tempolopp på Lvg, men där har jag mkt kvar att jobba på...
I September var det NM och suget var tillbaka, kanske inte formen men det känndes mindre viktigt. Punkterade på NM och dagen efter var det Bikeboost då skulle jag ta revansch. Kännde mig stark och hade väl loppet där jag ville då jag slarvade och gjorde en till ordentlig krasch, slutade på akuten..

Där for CX-säsongen åt skogen... Men nu är man ju igång igen och ska väl försöka göra ett bättre 2011, kan ju inte vara så svårt...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift