Findag med pannkaksintervaller.


Mina flickor:-)
Igår blev det en härlig dag med med familjen, börjde med att packa fika, korv, fläsk och kaffe. Sen bar det iväg ut i skogen för grillning och pulkaåkning. Barnens Morfar hängde med också och vi var nog ute i ca 3.5 timmar, riktigt trevligt trotts hård vind..

Efter det blev det en snabb vända in i garaget för att köra Tom´s Pannkaksintervaller... Hadde helt ok tröskelben, så här blev det:

1. 12min på 375W
2. 7min på 380W
3. 7min på 380W
4. 5min på 385W
5. 4min på 385W
6. 4min på 385W

Sen var tidsluckan för träning slut, så om man ska vara hård så skulle jag kört nån till eftersom man ska köra tills man inte orkar mer än 2min.. Men med 5min vila mellan intervallerna så blir det ett ganska långt pass. Hadde nog bara orkat en till så missade inte så mkt:-) Känndes som ett ganska bra pass och något som jag nog kan göra igen.

Sen bar det iväg till mina föräldrar för middag. Det bjöds på älgstek och till efterrätt kladdkaka, så man var proppmätt när man åkte hemmåt. Barnen var riktigt trötta och somnade fort, då blev det till att passa på att göra något som inte görs så ofta här hemma. Blev filmtittande.. Nån vampyrrulle som hette BreakingDawn..;-) Var väl helt ok tidsfördriv.

Idag får vi väl se vad som händer, om tiden infinner sig blir det nog ett lite lättare rullpass inann hårdträningen tar vid nästa vecka igen:-)



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift