Livsnjutning

Så här i Oktober så långt från säsong man kan komma så passar jag på att njuta av sånt man annars kanske inte gör så ofta..
Focuset ligger på att hålla igång träningen bra och börja på att mala ner sig i källaren för att till smmaren komma upp i gnistrande form:-) Träningen har gått helt enligt plan denna vecka vilket är riktigt skönt, igår blev det tillochmed ett gäng 8or ute i skogen, och höften höll bra i 6 av 7st sen började det värka lite. Men det var inget som störde så mkt:-) Skoj att kunna köra skog igen trotts att det är fruktansvärt blött!! kan även köra 8or hårdare på trainer men tror ändå att man får ut mer av dom i skogen, det kommer nog bli nog många innepass framöver ändå..
Sen på kvällen blev det backintervaller i Norråsbacken, körde 4 gånger och varje sväng tar ca 5 min. Känndes helt ok så bullen får nog godkänt som energiboostare.
Sen blev det offseason återhämtning med tvslapp, bulle, godis och öl.. Ja ibland är livet härligt:-)



Har även bestämmt mig för vilka delar som ska sitta på nästa år hojar, så i November ska det nog börjas på byggas. Ska bli riktigt skoj att bygga precis som man vill från början, har aldrig gjort det då jag alltid köpt färdiga hojar. Men nu när jag bara ska börja med ramar och sen bara fylla på så får man ju göra som man vill, och det kommer bli läckert:-)
Har också bestämmt mig för att inte starta egen cykelklubb utan kommer köra för nån befintlig klubb, men ska istället starta ett "Team" fast det bara är jag som är med i Teamet:-) Än så länge har det bara ett arbetsnamn Laponia Biketeam, men teamnamnet är till salu för den som vill köpa det;-) Men tanken är att jag på detta sätt kan visa upp dom som stöttar mig på ett bättre sätt, kommer försöka mig på att designa teamkläder mm.  Men mer om detta nån annan gång:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift