Summering av vintern

Ja nu börjar det nästan kännas som vår tillochmed här uppe... Väldigt tidigt så bakslag kommer nog, men just nu tinar det bra. Men måste fortsätta nån vecka till, för nu är det is överallt.
Men tänkte summera vintern så här långt:
Har sen kraschen i Sydafrika kunnat träna på, vilade 1 vecka direkt efter att jag kom hem. Sen drog jag igång med TC träning, kunde ju inte hålla i ett styre... Körde på med målet att köra CX SM, och var i en jäkla bra form där i mitten av november. Men då barnafödande stod runt hörnet och foglossning mm störde här hemma valde jag att stanna hemma, vissa saker är viktigare än cykel:-)
Drog då igång träningen mot 2014 istället, och den har gått mkt bra. Har varit frisk hela vintern vilket ju underlättar,  har även trotts 3barnschock kunnat genomföra alla planerade pass. Har faktiskt inte missat ett enda pass förens igår, blev då lat och hoppade över ett pass... Men har blivit mkt stabilare och även förbättrat mig på alla pass:-)

Visst hade det varit skönt med läger på varma ställen, men nu kan jag ju skylla på att jag inte varit på läger... Sen ska jag jaga alla som kunnat cykla utomlands, dom kan ju inte få spö av en äldre herre med familj och jobb;-) haha gäller att försöka va positiv..

Nu får jag verkligen hoppas att träningen flyter på lika bra fram till säsongsstart, då ska det bli skoj att cykla:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack