Dödsstöten

Kändes idag som jag fick den, försäkringsbolaget har tagit hjälp av en jurist för att kolla upp villkoren. Anledningen är att cyklarna inte var låsta, och då vill dom dra av 100% av värdet.. Detta trotts att dom var inlåsta.. Vad skillnaden därimellan är vet inte jag, men det är det dom ska kolla på. På det beskedet får jag vänta i en dryg vecka också, rolig vecka det kommer bli..
För får jag inte ut nån ersättning är det kört, brukar sälja cyklarna för att betala dom innan vintern. Nu får jag nog ta ett lån istället och sen är jag utan cykel, har nu lagt ut crossen för att försöka få ihop lite pengar. Men blir det så är nog mitt cyklande över för alltid.. Då skiter jag i detta!!  Så vill nån köpa en fin Cross för att tävla lite i Cx-cupen, hör av er!
Har även lite delar som kan säljas.

Tar just nu ut det värsta,  men känslan när jag pratade med honom var att det kommer bli så. Känner mig uppgiven och otroligt maktlös, några helt okända människor ska ta beslut som påverkar hela mitt liv. Som att det inte räckte med inbrottet liksom..
Tiden fram till beskedet kommer bli tung, och om beslutet blir negativt blir det ännu värre.

Kommentarer

Anonym sa…
Verkar ju väldigt tråkigt! Känns som försäkringsbolagen letar med ljus och lykta för att hitta kryphål för att blåsa oss konsumenter nu för tiden! Tycker ändå du ska kämpa emot och slutligen hota med allt du kommer på! Tycker ändå inte du ska sluta karriären så här. Känns fel med ett sånt skitavslut! Kämpa på och lägg ner när du själv tycker du gjort ditt! Finns nog risk att bli bitter och missnöjd annars! Kämpa på nu!

/Anders
Jocke sa…
Verkar ju galet. Får man fråga vad det är för bolag?
Samuel sa…
Länsförsäkringar har jag..
Kommer att driva detta så långt det bara går, har dom inte möt en tjurig norrlänning förut kommer dom göra det nu..
Då är de där Läsnförsäkringar samma skit fortfarande, har haft problem med dom en gång och var just i valet och kvalet att byta bolag, men jag tror jag behåller mitt Trygg-Hansa som funkat kanon, några hundringar dyrare men oj så bra att ha att göra med.
Hoppas det löser sig ändå...

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack