Skakiga ben

Fortfarande så härjar kräkan här men jag har på nått mirakulöst sätt klarat mig, än så länge..
Idag blir det till att VABA för mig.
Lyckades klämma in ett träningspass igår, blev ett riktigt tufft ett oxå! Började med en tjuga på 330 w, den känndes riktigt bra och kontrollerad:-) Sen var det dax för att lasta på och köra 30/60, Tänkte mig att köra på 550w på 30sekundarna. Det gick väl helt ok fram till dom tre sista, då började illamåendet på komma... När jag sen stapplade in i huset så var det bara att lägga sig ner på soffan en stund och vänta på att livet skulle komma tillbaka. Det kom tillbaka och den där härliga känslan av ro i kroppen började spridas.

Lyckades trotts allt klämma in alla planerade pass förra veckan, det ända som inte kom med var det valfria men det kulle ju ändå bara varit lätt rullning... Så det blev 7 pass fördelat på nästan 9 tim, en riktigt bra vecka för att vara mig. Men den slet nog rätt hårt på kroppen också..

Kommentarer

Du är lite lite före mig på tjugorna, grr. Lugna ner dig nu!
Samuel sa…
Grattis till vinsten i helgen!!
Känner jag dig rätt så kommer du nog ikapp och förbi:-)
Haha, förbi kommer jag nog aldrig. Jag är en slagen man på startlinjen. Jag ska dock försöka hålla jämna steg och kunna hålla ditt bakhjul, för vi norrlänningar måste väl samköra lite på LL :)
Annelie sa…
Vad väger du Samuel?

/erik
Samuel sa…
Är lite försiktig med att skriva om vikt mm då vikthysterin inom cyklingen kanske inte alltid är hälsosam... Men jag har dom senaste sommrarna legat kring 74kg

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift