Lång och bra dag.

Åkte till jobbet strax innan 8 igår och kom hem 21.15.. Men det var riktigt trevligt att få vara i Umeå och visa lite cykel på CM-Sport. Träffade en hel del glada cyklister som var lite pratsugna:-) Tyvärr var ju inte vädret på topp så vi blev en liten men tapper skara som begav oss ut för att cykla lite, Henrik Enberg kom dit för att leda oss runt i stan. Hittade en liten kulle där det hadde tinat bort såpass mkt att det gick cykla lite stigar:-) Blött men skoj!
Blir alltid lika imponerad när man får äran att cykla med några så tekniskt duktiga cyklister.. Mattias Nilsson, Henrik E och även Meridasäljaren David briljerade i den blöta skogen!! Tror David gjorde kvällens snyggaste manöver när han droppade ner för en bergvägg, med bara en fot iklickad...(Vi trodde alla att hanns sista stund var kommen..) Var ute en dryg timme och rullade runt där i skogen. Passade på att försöka lära mig hur det ska gå till, och blev ännu mer sugen på att kunna komma ut och köra riktig cykling här hemma också!!!
Måste nog ta mig till Umeå några fler gånger för att få cykla på riktigt med några av dessa herrar, skulle vara bra att få utmana sina gränser på stigar man inte riktigt kan:-)

Idag verkar det bli en fin dag med sol, hoppas det blir lite värme också så snön får sig en omgång!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Tack

Typiskt Zwift...