Totalt värdelös

Skulle skriva nått om att 2013 så ska jag ha roligt på cykeln och inte vara så målinriktat, men hur Fan ska man kunna göra det när man är helt värdelös.. vilade igår för att jag var trött och kännde mig deppig. Så skulle jag starta om idag med fin och bra träning. Tänkte köra 8/2*10 på lite lättare belastning än normalt, bara för att få känna mig stark. Efter 6st var jag helt slut, kom 1min in i den sjunde innan jag svor högt och klev av. Hatar att känna mig svag!!

Får se om jag tar vila ett par dar eller om jag straffar mig med stenhård träning...

Kommentarer

David Wiklund sa…
Hej, hej!

Eller så håller kroppen och benen på att superkompensera och du blir starkare snart :)
Anonym sa…
Hoppas på det!

/Samuel
Anonym sa…
Samuel jag tror att du ska försöka att ta det piano ett tag. 1-2 veckor med lugn distans träning tror jag kommer göra dig gott.
/Coachen
Anonym sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa…
Tror att coachen har en poäng idet han skriver, ta´t lite lungt ett tag så skall du se att det blir ROLIGT igen, el. så roligt det nu kan bli och cykla inomhus :)
/Jimmie
upp med mungiporna nu samme!!! Kör intervallerna på lite safewatt! Man kan inte och behöver inte prestera bästa resultat varje gång! När det går tungt så satsa på att höja lägsta nivån. Läs några bra sitat i någon klok bok och tänk att jag är iallafall starkare än gubben Töjren :.))
Anonym sa…
Ni verkar ju rörande överens om att jag ska ta det lite lugnt ett tag, kanske ska jag då vara trottsig och köra på;-)
Undrar vem min coach är?
Den där gubben Töjren är ju alltid snabbare än mig ändå:-)

//Samuel
Anonym sa…
Jag tror att du ska tagga ner lite ett tag, träning är nerbrytande och vila uppbyggande. Några lättare pass skapar hunger och jag kommer lägga ut bilder på nya ramen som jag får i helgen, det får nog dig att bli glad igen./Tommy
Samuel sa…
Den nya ramen kommer nog göra mig glad, vill snart ha upp min också. Bara för att ha nått att titta på:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack