Ute igen..

Träning utomhus 2 dagar i rad, det hör inte till vanligheterna så här års. Men det har varit riktiga glidarpass med focus på återhämtning..

Har även hunnit med att beställa ett par däck till tubhjulen, har ju redan hemma ett par Racing Ralph som ska användas på träning och ett par Callenge One 29" för tävling. Men man kan väl aldrig ha för mkt tubdäck... Valde mellan ett par Tufo XC4 eller ett par Dugast Fastbird 29", ni kan ju gissa vad jag valde..;-)

Kommentarer

Anonym sa…
Bra Samuel, att du lyssnar alltså.
När man är helt fokuserad på sin instinkt att bli bättre och starkare, så lyssar man inte på kroppens signaler. Jag tror att du är lite sliten/övertränad, när hela "cirkusen" är igång med träning, jobb, fam osv. så är det svårt att få harmoni pga. stressen som alla delar bidrar till. Kroppen tar inte åt sig träningen på samma goda sätt som när du är i harmoni.

Samuel du har minst 4-5 mån eller ca 120-150 tillfällen att träna till tävlings säsongen drar igång, alltså hur mycket tid som helst.

Somsagt ta det lite "piano" med lite lugn distans eller alt. träning i 1-2 veckor.

Jag har suttit i samma sits som dig, fast jag var tvungen att vila i ett år pga överträning.

/Coachen
Samuel sa…
Tack för bra tips och omtanke:-) Det är alltid bra att höra från andra att det är läge att ta det lugnare en stund. För det är lätt att viljan blir till dumtjurighet..
Ska se till att återhämta mig och sen gasa på igen, 120-150 träningar lät ju lite jobbigt;-)
Jonas l sa…
Hur är Schwalbe och Challenge gummit/däcken i känsla?
Samuel sa…
Schwalbe känndes bättre än förväntat, men dom är betydligt plastigare än Challenge. Challenge känns ungefär som Dugast gummit..

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift