Svar

Fick ju faktiskt 2 frågor:-) så får väl ta och svara. Först lyckselefrågan.. Jag kör mest på ett par banor jag har, en på furuvik och en uppe på tannberget. Men ska man köra längre stigar så är området mellan furuvik och bocksliden mkt bra, fullt med endurostigar och man kan kombinera ihop ett par mil där. Vill man bli trött är tannberget bäst, där finns hur mkt som helst. Man kan därifrån sticka av mot tannbergsstugan, där finns några riktigt fina avsnitt. Men du får hänga med nån gång ivår så ska jag agera guide:-)

Nu till Olas fråga. Den var lite svårt, bara ett pass alltså. Blev nästan lite sugen på att testa det nån gång när man lagt av och se hur det går:-) Jag skulle nog under vintern köra 5min Intervaller med 1min vila mellan, sen med kosten styra lite vilka system man stressar. Tex att när man är fulladdad blir det mer åt vo2max hållet, och ibland köra tom och få lite fettförbränning och uthållighet.. Sen på sommaren köra enbart TT träning i skogen, typ ett race varannan dag. Om detta skulle funka vet jag inte, men totalt värdelös vart man nog inte:-) Men jag tror på variation i träningen, om inte annat för psykets skull..
Hur mkt tränar jag i veckan, ja det varierar ju lite. Men till iår är det nån timme mer, har verkligen försökt få in ett distanspass per vecka. Det har jag inte gjort tidigare år, men ska man köra Långloppen kan det nog vara bra att köra lite längre ibland. Men det är svårt att få till med familjen ibland, och då har dom blivit lite kortare.. Visar en bild på en vecka från februari hur det kunde se ut då, ungefär så här har det sett ut hela vintern.

Kommentarer

Daniel Eriksson sa…
Vi får ta de någon dag när du har vila alternativt aktiv vila ;).
Finns de någon dag i veckan när man kan samlas ett gäng och följas ut?
Kul att inte alltid behöva vara själv i skogen.
Samuel sa…
Förut hade vi en dag i veckan då man kunde samlas, får ta och styra upp det igen när isen i skogen har försvunnit. Daniel lundgren och Jens W är nog också på:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift