2016

Dags att stänga 2016 som cylelsäsong nu, jag hoppas kunna köra 2 race till dock ett i Sundsvall och ett KM ute i Obbola med lampor.. Men dom får höra till 2017.

2016 var ju året jag skulle vara bättre än någonsin, och göra riktigt bra resultat! Hade en i det närmaste perfekt vinter, tränade som aldrig förr och var riktigt stark. Gjorde tävlingspremiär i Skövde på billingeracet, det gick inte alls bra. En 23e plats blev det, hade inte alls nån bra dag och att då också sitta på en stighoj hjälpte inte.. Men fick en ordentlig genomkörare och till Långa lugnet fick jag låna en riktig långloppsraket, fick order om att inte krascha cykeln då det skulle vara rn demohoj.. Så vad händer då?? Efter 1 mil blir jag omkullkörd i 57km/h, mitt livs värsta krasch!! Ser efter att jag dragit i backen hur benet från låret pekar åt del håll, tror att jag kommer dö då min största skräck är att kroppspulsådern ska ha rivits av.. Men jag dör inte, utan blir liggandes med ett trasigt ben. Några fantastiska människor stannar och hjälper mig, dom är mina hjältar!! Även dom som sen hälsar på mig på Falu lasarett ska ha ett jättetack, det betyder än idag jättemkt!! Var lite groggy av all medicin, men ni hjälpte mig enormt. Cykeln höll också så det gick bra :-)

Efter detta blev ju denna säsong helt förstörd, har sen dess kämpat varje dag för att bli frisk. Det har varit en riktigt berg och dalbana, önskar verkligen ingen annan det. Men efter 3månader stod jag på en startlinje igen Ragunda 100 skulle köras, kunde genomföra loppet på ett bra sätt. Visst hade jag ont och var svagare än vanligt, men tog mig i mål vilket var en vinst just då!
Just nu jobbar jag vidare med att bli helt frisk, hoppas verkligen att kunna bli det också. Men det är nog inte helt 100% att man blir det.. Kan nog lätt säga att 2016 är en säsong jag gärna haft ogjord, och att den liksom försvann..

2017 kan ju knappast bli sämre, så kör på mot det nu. Blir rätt mkt nytt 2017, både i träningsväg och upplägg mm...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift