Eferlängtad vila

ÅÅÅ så skönt det ska bli med en vilodag idag, måste väl jobba å så men behöver inte träna idag. Känner mig rätt sliten i benen idag, så det känns bra planerat med vila.. Jobbar även rätt mkt just nu, förra veckan gjorde jag 54h och den här veckan blir det 47h. Försöker jobba in lite tid innan bäbisen kommer så man har lite att spela på, men det tar på att jobba så mkt när man också är inne i rätt hård träning.. Men ska absolut inte klaga då jag ju verkligen älskar att träna:-)
Så vad ska man då göra ikväll när man inte ska träna?? Blir nog lite mek med hojarna för att hålla allt iordning mm Sen ska jag leka designer;-) Ska försöka mig på att göra en grej till Big99an så att den blir min unika hoj.. Lät ju som den var nått jätteprojekt men det är bara lite klistermärken som ska designas, om jag lyckas så får ni väl se resultat nån gång framöver:-)

Hur blir det med CX-SM då?? Ja vi får se är ju lite svårt att planera nått i min situation just nu... Skulle jättegärna åka ner, men med ett barn som är planerat 2 veckor senare så får man nog vara öppen i planeringen:-)


Skäggig men glad:-)


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack