Kan man hoppas

Var igår ute på ett mkt härligt pass ute i skogen, är väldigt bra förhållanden i skogen just nu med tanke på att det är mitten av November.. Är bara några cm snö och på stigarna där jag cyklade hade det varit nån enduroåkare ifarten och sladdat upp stigarna, så det var perfekt:-) Tackvare att jag följde efter endurospåren så hittade jag en del nya stigar, vilket ju alltid är skoj. Sen kom jag upp på en grusväg som gick långt uppför och i slutet var den skitbrant, men väl uppe fick man en bra utsikt. Så en perfekt plats för pinkpaus:-) Hoppas verkligen att detta håller i sig och att det blir en relativt snöfattig vinter, och att när den kommer så blir det snabbt skarsnö. För då är ju skoterspåren bra att cykla på, vill inte ha fluffsnö för den går inte cykla i...

Då gårdagens pass blev rätt hårt så tar jag en vilodag idag, planen var ju att ha en lite lugnare vecka för att vara på G inför nästa vecka igen. Så då får jag se till att vila lite också:-)

Pinkpaus.

Kommentarer

Jonas sa…
Ett tips för att hitta nya vägar och stigar är OpenStreetMap (OSM) det är ungefär som wikipedia men för kartdata. Ser du är i Lycksele där har jag spårat några vägar och stigar som jag lagt upp på OSM. Du kan se Lycksele på OSM här:
http://www.openstreetmap.org/#map=13/64.5882/18.7108
Men du vet säkert redan om stigarna kring Lycksele. Fyll gärna på!
Samuel sa…
Tack för tipset, ska försöka fylla på lite där också:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack