MVG och lite ändrade planer

Har ju en liten vilovecka här uppe, detta då det övriga livet behöver lite uppmärksamhet.. Skulle behöva lite medvind just nu.. Jaja ska inte bli ett gnällinlägg detta.

Så om dom nya planerna, satt igår och gick igenom lite alternativa tävlingsupplägg. Har sista veckan blivit grymt sugen på lite xco, inte det som passar mig bäst men skoj. Så kommer försöka få till det att köra första helgen i XC cupen, kommer bli som utfyllnad i elitklassen. Men utan oss blir det ju så få som tävlar... Focuset ligger fortfarande på långloppen och då främst på SM!

MVG ger jag mig själv i betyg på morgonpasset idag, körde mitt referenspass 60/30 på 360/250w. Slog ju förra gången ett präktigt rekord och klarade 55min, var en ökning med 12min då.. Så nu var jag lite nervös då känslan inte varit den bästa sista veckan, blev också rätt snabbt jobbigt. Men höll sig sen på den nivån och jag kunde mata på, klarade mitt uppsatta mål på 60min.. Det trodde jag var ett nästan omöjligt mål i oktober när jag satte det, men nu är det fixat :-D
Så MVG till mig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack