Upp och ner

Varit en helg full av aktiviteter,  därav ett litet blogguppehåll,  tror nog ni överlevt;-)  fredagen blev det 2 pass som tänkt, först ett 30/15 pass och sen på kvällen 4*4 ute i stugan. Snöade rejält fredagen så nån cykling på skoterspåren var inte att tänka på, blev istället ett drygt 3h långt pass efter plogade vägar. Solen sken och det var vindstilla, humöret och benen var på topp. Snittade under dessa tre timmar 28.8km/h och tyckte inte jag tog i så mkt, blev dock aningens trött sista 30min då jag bara hade vatten med mig. Lördagen bestod annars av fiske och skoterkörning, även ett 60års kalas för min pappas syster. Så en mkt bra dag:-D När jag vaknade upp på söndagen var det snöstorm.. Blev till att ta oss ut på skotrarna och hämta upp gäddsaxarna vi satt ut, fick tre gäddor bla fick lisa-Marie dra upp sin första gädda helt själv:-)
Sen skulle jag börja cykla hem, under lördagen fantiserade jag om att cykla hela vägen hem. Dom gav jag upp rätt snabbt utan riktade in mig på 3h istället, fy fan vilken misär det blev. Motvind från h-vetet och snö överallt, tur att bilen kom och plockade upp mig efter 3h. Då hade jag ett snitt på 18km/h och var trött... Årets värsta pass helt klart!! Försökte fantisera om olika tävlingar som jag ska köra och hur stark jag skulle vara då, det funkade inte...
När jag sen kom hem var det min tur att få ont i magen, mådde riktigt illa under kvällen och försökte ta mig isäng vid halv 9. Men kunde inte somna pga smärta mm, vid halv 12 fick jag spy och då släppte allt.. Så somnade väl vid 2, sen upp vid 7 efter orolig sömn för att få ordning på barnen innan skolan. Tänkte då att jag testar och träna lite, borde ju bara vara lite extra tom på energi.. Så körde mitt tänkta morgonpass, gick riktigt bra på något konstigt sätt.. Så blir ett pass till idag också, får se hur det går.

Lite bilder från helgen:

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack