Kör hårt..

Ja jag lever än och det är full fart, syns mer på instagram än här kanske. Men har inte riktigt tid att skriva ordentligt just nu, är fullt upp hela tiden och när det är lugnt försöker jag vila och lägga undan telefonen lite. Har varit uppe i stugan helgen som var, hade med 2av barnen och vi hade det kanon. Där är det också full fart men kan ändå slappna av på ett annat sätt, man får ett lugn i kroppen liksom. Tränade 2 riktigt bra pass där också, på lördag blev det 2.5h med olika intervaller och högt tryck mellan dom också. Resultatet blev 318w i snitt i det den tiden, bra det. Söndag körde jag en tröskelstege och även det gick bra, och watt en var fina. Så trotts att jag undrar kör med quarq som mäter watten så blir det bra watt, och formen verkar kanske vara påväg tillbaka efter en ordentlig dipp.

Igår var det jobb och sen iväg och köpa en bil, äntligen har jag hittat en jag gillar till vettig peng. Den är inte direkt diskret... Men eftersom jag annars är rätt blyg och tillbakadragen så matchar vi varandra. ☺️

Denna vecka ska det också tränas på rätt hårt, sen släpper vi upp lite näst vecka och hoppas på fina ben i Östersund den 30/9..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack