Mål för 2018

När jag avslutade 2017 så var tanken att det var mitt sista år som elitåkare, kände att jag var klar med det. Ställde in mig på att köra H30 och försöka ta sm medaljer, men under vintern har det känts som jag inte är klar med elit trotts allt..
Så efter mkt velande bestämde jag ju mig för att ändå köra minst ett år till med dom bästa, vill lyckas lite bättre än vad jag gjort..
Målen då för säsongen??
Har egentligen kört under vintern utan mina vanligt uppsatta wattmål att nå, utan bara fokuserat på att träna bra och hålla mig hel. Men har nått en del av dom drömmål ang watt jag satte för 2 år sen..👍 ☺️
Sen dom mål jag har för sommaren börjar väl ta form, har haft en jävligt bra vinter och känner mig mer förbered än någonsin. Men är ju ändå då väldigt svårt sätta resultatmål, då jag inte har en aning hur andra utvecklas och satsar. Sen växer ju mtb och konkurrensen på långloppen ökar för varje år, vilket ju är skoj men jobbigt när man vill placera sig bra!
Men fokus kommer väl ligga på långlopps cupen, vore skoj att få till ett totalresultat. Fast kräver massor av tid... Men ska göra ett försök. Loppen jag kör är det alltid topp 10 som är målet, sen är ju målbilden när jag tränar att stå på pallen. Men det är ju som sagt en målbild för motivationen, inte riktigt ett realistisk mål men något som sporrar!!
Vasan och SM kommer också vara med, där vill jag gå i mål med tätklungan...
Dom lopp som går här uppe i Norrland vill jag också köra, vet att det kommer vara många som vill slå mig på dom. Men på dom är det vinst som gäller 👍

Drar ju igång på lördag med fatbike race, ska bli skoj med tjuvstart av tävlingssäsongen.
Siktar som vanligt högt, men gör man inte det kommer man ingenstans utan blir bara sittande i sin bekväma zon...
Genom att skriva ut mina mål här så sätter jag ju lite extra press på mig också, och det ger mig ofta den motivation som behövs sista månaderna in mot säsongen. Så nu finns det ingen utväg utan bara full fart fram som gäller!!

Kommentarer

Roligt att träningen flutit på och att motivationen är hög. Tuffa men rimliga mål för dig! Ska bli spännande att följa. Lycka till!
Du kan ju alltid plocka medaljer i H40 sen =)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift