Tillbaka i arbete..

Mina tävlingshelger blir rätt slitiga med all bilkörning mm, men dom är också fantastiskt trevliga. Det är ju för detta man sliter hela vintern!! Vilade som sagt i söndags, men igår var det bara till att börja jobba med träningen igen. Stog 8 st 5or på schemat, tog mig igenom dom men det var jobbigt vill jag påstå!!  Fast det var väl inte annat att vänta, idag blir det bara ett lätt pass med lite teknikövningar inlagda. Tydligen behöver man sånt;-)

Annars är det full fart här hemma nu, tre förkylda barn ser till att mitt immunförsvar får jobba lite och hålla sig uppdaterat. Ska försöka hålla mig frisk nu, men går ju inte skydda sig mot sina egna barn dock:-) utan det är bara att hoppas på det bästa..

Kommentarer

Anonym sa…
Hej. Såg en bild på din hoj från billinge. Du verkar ha sadeln väldigt långt fram. Hur tycker du att det fungerar? Lite nyfiken eftersom jag själv laborerar lite med sittställningen.

Samuel sa…
Ja jag sitter långt fram, hade en stolpe med setback för några år sen. Den vände jag på så det blev frontset :-) Fick många kommentarer om att jag monterat stolpen fel..
För mig funkar det då jag gärna kommer fram på sadeln när jag trycker på, tycker jag blir starkare då. Men sittpositionen är ju väldigt individuel, man måste nästan prova sig fram själv. Men testa att flytta fram lite och känner efter:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack