Svåra 3 veckor kvar.

I helgen har det ju varit många konkurrenter som kört race, själv väntar jag ett tag till. Blir ju först i och med Billigen jag kör igång, om det inte blir nån KM tävling i Obbola innan.. Men skoj att se resultat och att alla tävlingar verkar växa, sporten är växande!! Är ju 3 veckor kvar till min premiär nu, och nu börjar det bli svårt tycker jag. Under vintern är det ju bara att nöta på med träning, är man sliten gör det ju inget. Men nu vill man kanske börja få lite form i alllafall, någon formtopp blir det inte första tävlingshelgen. Men en uppåtgående kurva vill jag ha, och då börjat det vara dags att tänka till lite med träningen. Så kommer köra nått pass mindre i veckan, även byta nått monarkpass mot ett utepass. Måste lära mig svänga och så ;-)
Men känner mig oväntat trygg ändå, vet om att min vinter varit bra. Visst kommer jag vara ringrostig i början, men sommaren är lång och nån gång kommer snön försvinna här uppe också. Då ska jag ta igen lite stigtid mot mina konkurrenter :-) Så ser mest framemot en rolig sommar, där jag ska cykla snabbare än tidigare. Det är ju liksom bara det jag kan påverka, sen om andra är snabbare så är det ju roligt för dom..

Beställde för ett tag sen en ny grej dom jag ska testa, samuraj swords heter det. Såg detta första gången i Sydafrika 2013, då hade alla det fasttejpat på ramen. Ser ut som en gummimask och två nålar, man trär in gummimasken i ev skärsår i däcket. Då kan man täta en punka om man kör slanglöst, går rätt snabbt och ska vara enkelt. Just dessa är gjorda som bar enda pluggar, för dom två nålarna är inget man vill ha i bakfickan... På detta vis finns dom alltid med också. Tror detta är bra på dom längre loppen, typ Ragunda 100.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack