Grusvägsrally

Körde igår ett 2h långt rally på Mtb efter grusvägarna här uppe, är ju rätt viktigt att inte förlora trycket i cyklingen. För visst är det ngt jag är rätt bra på, men om jag bara  jobbar på stigkörning så tappar jag lite slätdrag och det är ju onödigt.. Så nån gång i veckan får man nöta grusvägarna, och resten på stigarna.
Gårdagens pass var nog ett av mina bästa någonsin faktiskt, höll högt tryck hela vägen och tappade inte alls mkt på slutet utan kunde komma hem med lite energi kvar. Höll ett snitt på 35.3 km/h och 5.2W/kg under dessa 2h, grymt nöjd över det faktiskt!! Så känns verkligen som formen är på G igen nu, och med drygt 2v kvar till LL-SM så hinner jag slipa till den ytterligare. Sen gäller det ju att ha tur på loppet också för att få till ett bra resultat, men bra form är ju första steget..
Funderar ävrn lite över vilka däck jag ska välja till SM, ska man gå all-in eller köra safe??

Idag ska jag bara ut och rulla lite lätt i skogen, aktiv vila med lite teknikinslag. Ska bli skönt och riktigt roligt, för att cykla i skogen är ju just roligt 😁

Kommentarer

Anonym sa…
Med det trycket i benen är du i alla fall på pappret på podiet. Djupt imponerande!
Samuel sa…
Tack så mkt! Ska mkt till för att ta en podium plats på ett SM, många grymt starka cyklister och mkt taktik numera... Så behöver stolpe in, men siktar på topp 10 och sen får vi se vad som händer.

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack