Protourlag

Läste nu på morgonen att Merida kommer gå in som stor sponsor till ett av protourlagen, det kommer att heta ?????-Merida. Är väl inte mer än rätt att världens näst största cykletillverkare nu finns med i den högsta ligan. Blir skoj att se vilket team det är...

Min egen träning blev inte sp mkt av igår, halsen har nått fuffens för sig men då det inte blev värre under dage så provade jag att köra ändå. Men då strulade det mesta ändå, regn och tankarna på annat gjorde att tempot på TT blev lite väl bekvämmt... Sen böjde jag kedjan efter 40 min så då rullade jag hem, tur att det är 2 nya kedjor påväg hem till mig:-)
Benen känns annars ganska fina, är ju lite svårt att jämnföra med något när man kör själv och allt numer är blött.. Men känslan säger att jag kan trycka på riktigt bra i backarna, hoppas det stämmer!!

Mitt nya fina vevparti är också påväg hem till mig, såg att det kommit till Sverige igår, nån som tror att DHL lyckas leverera det innan helgen... Nä inte jag heller!! Men när det kommer ska ni få se bilder på underverket:-)

Kommentarer

Unknown sa…
finns det ett samband?
http://www.teamliquigascannondale.com/2012/eng/main.php?mod=news
Samuel sa…
Skulle vara skoj att se Sagan på en Merida:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift