Uppretad..

Satt igårkväll och kollade igenom dagens händelser på FB.. Började läsa en diskussion mellan 2personer om hur tragiskt det är med människor som inte klarar av att leva hälsosamt, för det är ju så jäkla enkelt att baka sitt eget bröd och fixa med allt enligt dom.. Det var ju bara att planera och genomföra hur enkelt som helst enligt dom, och det jag då läser mellan raderna är att dom som inte fixar detta är svaga och dåliga människor..
Brukar inte bry mig om sådana här grejer, men var väl på dåligt humör eller nått. För jag tror att det är en sån här inställning som gör att folk mår dåligt över sitt sätt att leva, nästan alla vet idag vad som är bra och dålig mat. Dom som då äter dåligt mår ju bara ännu sämre över att höra hur dåliga dom är och då blir det ännu värre.. Dom som då kanske försöker leva hälsosamt men som då sitter där en kväll med chipspåsen får ännu mer ångest för det är ju så "lätt" att låta bli har man ju hört.. Detta kan i sin tur leda till olika ätstörningar tror jag.
För egen del kan jag säga att jag alltid försöker leva hälsosamt och äta bra, men jag misslyckas väldigt ofta..
Att enligt den hälsonorm som finns leva bra ÄR INTE lätt!! Det innebär en hel del uppoffringar och väldigt mkt planering, trotts detta hinner man inte med allt. Att för mig ställa mig och baka bröd finns inte på världskartan, har inte intresset, tiden eller orken. Tror många heltidsjobbande småbarnsföräldrar håller med mig.. Sen kan jag köpa gott bröd på affären.

Det här blev ju ett rörigt inlägg men det är ju som vanligt:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack