Kämpa

Har ett tag nu haft en period då det kännts som det varit motvind i allt man gjort, har liksom fått kämpa för allt och inte fått nått gratis.. Vet inte om det bara är jag som inbillar mig och är lite vårdeppig bara, eller om det faktiskt varit ovanligt kämpigt. Är iallafall less på det, så nu ska jag börja krypa upp ur hålet jag hamnat i och försöka hitta flytet igen.
Måste börja focusera på det som är bra istället, har ju en underbar familj som jag älskar. Ska ju faktiskt också till helgen äntligen få börja tävla igen, och där träffar man ju en hel hög positiva människor som ger en massa energi. Så min läxa till mig själv blir att se det som är bra och inte bara det som är kasst!!
Kanske ska man börja med att varje dag skriva upp minst tre saker som varit bra för att påminna sig om det positiva, ja jag vet inte men upp ska jag!!

Nu till det bloggen ska handla om... Tränade på lunchen idag och han klämma in ett snabbt Tc-pass, blev 5 fyror med 2 min vila mellan med låg kadens. Körde hårt men kontrollerat utan att dra på min nån syra, förutom på sista där jag drog på med en långspurt:-) Blev ett kort och bra pass!

Imorgon ska det köras TT i snöslasket här hemma.. Så då är man förberedd om det blir dåligt väder till helgen:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift