Stressträning

Fy för att vara stressad när man ska träna, men ska man hinna med allt så blir det så ibland. Drömmen är ju att kunna sitta och dricka kaffe i lugn å ro sen ta sig ut i garaget och svida av morgonpasset, efter det kunna gå in igen och käka en god frukost. Verkligheten är ju en helt annan... Men men fick till passet som jag ville och det får man väl vara nöjd med då, sen att man fått tokstressa är ju ett annat problem..

Ikväll ska det köras 60/120 på 500W till utmattning, låter lite jobbigt... Undrar hur många jag klarar innan jag ligger där och mår lite lagomt illa?? Ja det får man se ikväll:-) Sen om ni får veta får vi se, kanske borde man börja hemlighålla sina Watt nu när säsongen närmar sig;-)

Kommentarer

cykelola sa…
vi tävlar ändå inte i watt. Man blir tokig/förvånad/ledsen/imponerad när man läser bloggar o hemsidor under vintrarna och sen får se resultaten på tävlingarna sen. Du väljer vilken bild du vill ge av dig själv för alla andra (som iofs ändå tolkar det fritt)
Fasiken vad man har lärt sig under åren när man bloggat. Skriver man BARA om träning ger det alla läsare intrycket av att man är urstark o tränar hela tiden.
Huvudsaken är att du tränar va? :-)
Samuel sa…
ja det är ju väldigt sant, det är ju farten i skogen som är det viktiga. Men då man inte kunnat cykla i skogen på 6mån så snöar man in på Watt lite:-) Och jag ser det som ett sätt att mäta mina egna framsteg, vad andra kör sina fyror på bryr jag mig inte så mkt om.
Sen tror jag dom flesta som lever i min livssituation med barn, jobb mm inser att det är mkt mer än träning som ska göras, man har ju ett annat liv också. Men sen väljer jag att focusera den här bloggen på träningen jag genomför och pusslet kring den, mitt övriga liv håller jag för mig själv så mkt det går:-)
Anonym sa…
Jävligt bra skrivet Ola, många glömmer att träning ska vara roligt (nästan) jämt. Själv så kör jag inte med watt mätare tycker att känslan är en bra mätare, är jag inte helt på toppen humör men måste köra vissa watt får jag inte ut det jag vill med träningen men med känslan kan man börja det kroppen vill just då och oftast får man riktigt fina intervaller på slutet som jag inte hade haft om jag hade bara stirrat på watt. Troligen börjar jag bli gammal och slö men det har funkat alla år jag har hållit på och varför ändra på något som funkar för mig/. Tommy.
Samuel sa…
Min känsla är kass;-)Nädå på sommaren när det går köra skog, då bli all träning på känsla. Men under grundträningen så gillar jag Watt:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack