Sjukstuga

Lite av en sjukstuga där hemma nu, kan bara hoppas att jag klarar mig. Hade jag inte varit så uppskrapad skulle jag badat i handsprit, nu får jag nöja mig med att smörja in händerna:-)
Vill verkligen hålla mig frisk, ser ju framemot Krafttrampen nästa helg. Är ju extra skoj att tävla här uppe, kanske inte den tävlingen som jag toppar formen till. Snarare tvärtom så använder jag den för att träna ner mig lite, man kan inte hålla form på alla tävlingar. Men bara för det blir den ju inte mindre viktig, och absolut inte mindre skoj. Utan nu kan man slappna av lite och njuta av tävlingen istället:-) även testa lite nya saker som man vill prova. Sen får man träffa alla norrlandscyklister, vilket ju är skitskoj!!

Planerade tävlingarna för andra hälften av sommaren igår, kan nog tillochmed bli ett xco lopp:-) Vill ju inte helt och hållet släppa det..
Det enda jag fortfarande velar om är LL-SM och Tolvtjärnsloppet, vill ju köra SM men lång resa och att Tolvtjärnsloppets är väldigt trevligt gör att jag tvekar än så länge..

Kommentarer

Unknown sa…
Det är bara i början det svider sen domnar det bort, tappa upp ett bad du visa att du är en man.
Samuel sa…
Haha om jag dricker lite av den först så svider det nog inte alls:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift