Tungt

Borde nog inte skriva nått nu... Blir bara en massa gnäll nu!! Skulle tävla i Skellefteå idag, tog mig 20 min sen punka. Hade då redan tappat kedjan 2 gånger, jag som hade fixat mina kedjeproblem:@  Var påväg ikapp Jan lundman, som redan då fått lucka. Men när jag närmade mig försvann all luft ur bakdäcket, då var det kört på riktigt!!  Rullade ut på E4an och körde tillbaka på fälgen, har inte vågat kolla på den än.. Satt på ett nytt bakhjul när jag kom tillbaka till bilen, körde några backintervaller för att göra av med lite ilska. Är grymt besviken just nu, när man äntligen får tävla här uppe skiter sig allt. Jag ville ju visa mig från min bästa sida idag... Istället blev det den sämsta. Är även jävligt less på att jämnt ska strula för mig iår, gör ju allt jag kan för att det ska funka bra.
Är ju meningslöst att jag tränat bättre och hårdare än någonsin, förberett mig bättre och är snabbare i alla lägen på cykeln när den här skiten drabbar mig. All tid, energi, pengar mm som man lägger på detta känns helt bortkastat, tror jag ska ta en paus från detta nån vecka nu. Måste göra nått annat och bara vara en stund, sen hoppas jag den där jävla glädjen återvänder. Annars får jag bli motionär..

Kommentarer

Jocke sa…
Satan så surt. Mötte dig i skogen när du bar på cykel o ropade lite medlidande åt dig.

Själv lyckades jag krascha rejält med en dryg mil kvar men tog mig i mål en kvart bakom Janne. Nu är det sårvård med borste på akuten
Samuel sa…
Ja såg dig i målområdet, du var rätt blodig.. Hoppas det inte svider alltför mkt:-)
Samuel sa…
Ville ju hänga runt och snacka skit i målområdet, men humöret var inte på topp.. Så höll mig därifrån:-(
Riktigt surt. Det är som att när det börjar strula går det troll i tillvaron.
Jocke sa…
Jo det blödde en det. Klarade mig dock från värre skador än sår så det får jag vara nöjd med.
Anonym sa…
Fokusera på funktion istället för vikt/design på prylarna. Du har ju watten i buggarna för att vinna men man kan ju inte vinna en tennismatch med en badminton-racket ?
Skärpning !!!
Anonym sa…
Fokusera på funktion istället för vikt/design på prylarna. Du har ju watten i buggarna för att vinna men man kan ju inte vinna en tennismatch med en badminton-racket ?
Skärpning !!!
Samuel sa…
Haha fin liknelse:-) Har faktiskt inte så mkt lulllull på cykeln nu, det enda är egentligen jättelätta hjul. Däcken är rätt tunga och dom duger ju åt Nino schurter så då duger dom åt mig, dom ska vara mer punkteringsäkra än vanliga däck. Men man kan aldrig skydda sig helt, kör man på fel sten på fel sätt går det åt helvete. Kedjeproblemen tror jag beror på att bodyn i baknavet kärvar, när jag frihjulat har den fastnat lite vilket gjort att när sen lossnat har kedjan hoppat till. Då har den ibland även hoppat av.. Nu ska det vara fixat, väntar även på en kedjestyrare. Då har jag både hängslen och livrem:-)
Försöker alltid vara nogrann med prylarna och se till att dom funkar, men nu får vi hoppas jag skärper till mig;-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift