Lite bitterhet..

Tänkte vädra ur lite bitterhet ur mig.. Har ju börjat träna lite lätt igen efter VM och skadan där, kan köra lätta pass på väg utan att det gör så ont:-)
Men nu när jag varit ute och glidit ett par timmar så får man ju tid att tänka lite, och tankarna har gått tillbaka till Brasilien en del.. Till all som frågat om Vm har jag ju hållit en god mask och sagt att det väl känns helt ok med en 16 plats, då man ju hade väldigt ont.. Visst är jag nöjd med det då jag inte trodde jag skulle kunna köra alls dagen innan, känner även en viss stolthet över att jag genomförde det. MEN en del av mig känner fortfarande en otrolig besvikelse över att jag inte fick visa vad jag verkligen kunnde, för jag VAR i mitt livsform!! Man vet ju aldrig om man någonsin kommer dit igen.. Känner mig stundtals riktigt bitter över att jag var så jävla klantig att jag var tvungen att köra skadad, ska se till att inte sätta mig i den situationen igen!
Känner dock en väldigt stor revanchlust och den ska jag försöka använda mig av under den långa vintern, den kan behövas då man ska ner i grottan och kötta!!
Fast nu ska jag försöka cykla ute så mkt som möjligt och så länge snön håller sig borta blir det utecykling..

Har även en ny sadel påväg hem till mig, den ska sitta på nästa års snabbhoj!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack