Lite VM bilder och tankar

Vilken vecka det var borta i Brasilen.. Kom dit och kännde mig lycklig stark och väldigt snabb!! När vi rullade banan på Tisdagen så riktigt sprätte det i benen, fick anstränga mig för att inte dra på. Och på onsdagen när jag drog på i 11/2 varv så var det riktigt bra tryck i benen, körde i vad som känndes ett lagomt tävlingstempo. För första gången så körde jag faktiskt ifrån Gunnar också vilken får vara en riktigt bra värdemätare..
Sen hände det som inte får hända, jag kraschar riktigt hårt i en lätt utförskörning. Vilket jävla klantarsle man är!! Slår rygg och höft väldigt illa.. Kunnde knappt röra mig och bara att ta mig ner till frukosten på hotellet var en utmaning.. Bröt ihop några gånger under dom kommande dagarna, tur att man hade stöttande vänner där nere!! Trodde aldrig att jag skulle kunna starta och hade mentalt ställt in mig på att inte köra. Men Benny sa en väldig klock sak till mig, det är bra att bara starta och känna på en VM start alltid lär du dig nått till nästa år. Så det var väl vad jag tänkte starta och lära mig nått. Men när jag kom ner till tävlingsområdet på Söndagen så började jag drömma om att kanske kunna genomföra loppet, men var lite rädd för hur ont det skulle göra.
Var lite spännande att stå på startlinjen och inte veta om benet skulle hålla för att starta ens.. Men det höll och jag kunnde köra på i ett lagomt tempo, men den där puschen i benen fanns inte och kunnde inte ta i för mkt för då högg det till ibenet. Kunnde inte stå upp och cykla heller utan jag satt ner i 2 tim, och ingångdragen var obefintliga, Springbacken ska vi också prata tyst om...
Men jag klarade av att ta mig imål och fick köra alla varv utan att bli varvad, grymt nöjd över det faktiskt.

Sen kan man väl bli lite bitter när man ser varvtiderna på dom tre första i min klass och vetskapen om vilka tider jag hadde på träningen men sånt går ju aldrig jämföra på riktigt, men en sak är då säker och det är att jag ska visa dom jävlarna framöver!!

Här är lite bilder från ett av träningspassen som Tommy och Gunnar tagit:


Lite sten fanns det.
Suddigt snabb:-)
 
Vybild.
 
Träningsrunda.



 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift