Maxtest

Hade ju tänkt köra lite tröskel igår, men vid 20.00 när min tid var inne så var jag inte så sugen på det.. Fick då för mig att göra ett maxtest, då behöver man ju inte ta i så länge. Kör efter ett protokoll som säger höjning med 35W varannan minut, detta funkar bra på en monark med viktkorg. Bara att köra med en kadens på 70 och lägga på en halvt kilo varannan minut. Har kört detta tidigare vintrar och vårar också, och sen finns det en hemsida där man bara fyller i sina resultat och sen får ett uppskattat Vo2max värde. Dessa ska väl stämma ganska bra har jag hört. Nu är det så att min dator där denna sida ligger som favorit la av under juldagen... och nu hittar jag inte sidan igen:-(
Jaja skitsamma, jag körde iallafall 40sek på 455W innan mitt veka psyke la ner. Är rätt säker på att jag orkat upp till en minut om nån stått och peppat mig, det positiva var att när jag kollade träningsdagboken så såg jag att mitt tidigare rekord var 30sek på 455W. Det var satt i Mars tidigare iår så har ett par månader på mig att bli bättre:-)
Idag har jag tagit en ledig dag från jobbet och ska vara hemma med barnen medans sambon jobbar, tror vi drar in till stan och fikar.Sen ska det nog handlas lite leksaker för deras julklappspengar..
Sen ikväll skulle jag verkligen vilja ta mig ut och cykla, men ser inte riktigt att tiden kommer räcka till..

Kommentarer

Anonym sa…
Tjena Samuel.... Tittar in på din blogg med jämna mellanrum... Känner att den ger mig motivation till att träna de dagar jag helst skulle vilja ligga i soffan och pela navel... Så fortsätt skriv!!! Annars kanske jag helt plötsligt pelar navel:).. Och det är ju inte så bra.. Hur som helst så tror jag att det är denna sidan du letar efter..HAHAHA tror faktiskt att jag hitta den på din blogg för något år sedan.. http://www.health-calc.com/fitness-tests/watt-max-test
Kör hårt!!!

Mvh

Nicolas Kouzas
Samuel sa…
Tack så mkt, skoj att kunna inspirera någon:-) Jo jag har tipsat om den sidan nån gång.. Tack för att du letade åt den:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack