Trist

Blir så satans besviken på mig själv när jag inte följer planen!! Igårkväll skulle det köras intervaller, men jag kunde inte förmå mig att träna. Var helt slut både fysiskt och mentalt, så jag tröstade mig med godis. Gott men det gör mig inte mindre besviken...

Idag fick jag dock svar på varför, vaknade ordentligt förkyld... Såg att det var 453 dagar sen sist, så det var väl dax... Men det är ändå inte skoj!! Så nu blir det en helg med barnkalas och vila..

Kommentarer

Anonym sa…
Kämpa på!
Det är kul att vi har någon här på våra breddgrader som är konkurenskraftig inom sporten. Jag beundrar din vilja och kämpaglöd//Jimmy Engström Skellefteå
Samuel sa…
Tack så mkt:-) alltid roligt att få några uppmuntrande ord! Kommer ni köra nått på vitaberget till sommaren? Behöver träna på att tävla, och sen är det ju trevligt att cykla med andra..
Anonym sa…
Kommer att bli Krafttrampen MTB den 8 juni, som 2013 blivit godkännt som seedningslopp för cykelvasan. Sen har vi Vitbergstrampet som är en serie på 3 lopp som brukar vara i slutet på juni, torsdagkvällar. Försök få med dig Pointern och Wissting hit också!
//Jimmy
Samuel sa…
Låter kanon det, dom ligger ju även på rätt tid under sommaren:-) Ska se till att lura med mig dom!

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift