Lite om Teamet..

Tänkte skriva lite mer om vårat team här uppe, det heter alltså TeamHi5 Oik Race. Är Hi5 som är våran huvudsponsor och som är redo att satsa mkt på cyklingen i Norrland, sen kommer våran klubbtillhörighet att vara Obbola Ik. Med i teamsatsningen är också Bioracer och Gripgrab, dessa är ju teamets sponsorer. Sen har vi detta vårat första år våra egna privata sponsorer också, till år två kanske det blir mer gemensamt på den biten också.

Vi är tre elitcyklister och en ungdom, jag och två stycken Henrik. En från Umeå som heter Enberg i efternamn, och en Blom från Luleå. 2 väldigt duktiga cyklister som kommer göra fina resultat i sommar, så ska bli skoj att cykla med dom. Våran ungdom heter Gustav och är 12 år, väldigt talangfull kille som är duktig på allt.

Syftet med detta team är att visa att man även i Norrland kan satsa på cykel, trotts vårt lite bistra klimat. Vi vill motivera fler ungdomar att börja cykla och få sporten att växa ännu mer, detta är ju det jag också eftersträvar så är ju perfekt med ett team som vill samma sak.
Så är ju inte bara resultat som räknas utan även att vara ett föredöme för andra och hjälpa in nya cyklister i sporten. Visa att det inte behöver vara så svårt jämnt, för det viktiga är ju att det är skoj. För resultat kan man börja på fokusera långt senare på i en satsning, så ska försöka vara en god förlorare i sommar... Detta blir väl min stora utmaning då jag är väldigt resultatinriktad, och rätt dålig förlorare också. Men ska visa upp mig från min bästa sida 😊
Mina egna mål med säsongen är ju förutom att vara en del av allt detta också att prestera, för den delen gillar ju jag. Jag hoppas verkligen kunna få till min form mot säsongen, vägde mig i morse och det var sådär det.. Gått upp ett par kg under mars, inte riktigt enligt plan. Men får göra nått åt det under april istället, finns liksom inget alternativ om jag vill vara snabb.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack