Nytt Team!

Nu har det så blivit dags att berätta om vad jag pysslat med igår och vad mötet handlade om, det är nu äntligen klart att ett Norrlands team i Mtb blir av! Team Hi5 Oik Race heter det, det är Hi5 som är ett Umeå baserat IT-tjänst företag som står bakom detta. Även Obbola Ik finns med som klubb, och detta är en treårig satsning. Så nu är vi tre elitåkare och en ungdom som är med, detta kommer vara ett sätt att försöka öka intresset för cykel i Norrland. Visa att det faktiskt går bo här uppe och ändå vara med och konkurrera i toppen, är ett unikt projekt här uppe och kommer bli hur bra som helst kan jag säga efter gårdagens möte.
Kommer mer information vad det lider, men in och gilla oss på Instagram och kolla in hemsidan som ligger som länk här på bloggen. För mig innebär detta att jag får helt andra förutsättningar att kunna tävla, så kommer bli fler race neröver än vad jag planerat i från början. Fokus ligger på långloppen och Cupen, finns en del morötter i avtalet så motivationen höjdes ett par snäpp. Pratades en del om lopp mm, och kan med lite tur bli nått lopp utomlands också. Hoppas bara man kan prestera så att det blir aktuellt, nu är det bara att köra full fart liksom.
Är ju fantastiskt att det finns företag som Hi5 som brinner för idrott och att vara med och stötta och ge förutsättningar som dessa, kändes som att inget var omöjligt och att dom går in i detta väldigt seriöst. Då ställs ju även en del krav på oss som ska cykla, och visst vill man nu prestera ännu mer. Men mina krav på mig själv är redan väldigt höga, och jag gillar krav då det håller en på tårna!
Tanken är ju att teamet ska växa och bli större under dessa tre år, så fler samarbetspartners är välkomna 😊

Nu ska jag ut i garaget och köra 60/120 intervaller, så det blir lite fart i gubben!!

Dom nya kläderna från Bioracer kommer se ut så här, snygga eller hur!

Kommentarer

Petrus sa…
Grattis!! Kommer bli kanon! :-D
Anonym sa…
Det var du verkligen värd! Känns som du har krigat oerhört hårt. Grattis. Nu blir det ännu roligare att följa dig.
Lycka till.

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack