Summering..

Så då var ännu ett 5v block med träning klart, nu är det bara ett sånt 5v grundblock kvar innan säsongen drar igång. Men först en lugnare vilo/test vecka, och så ska dessa 5v summeras och utvärderas.

Har varit tuffa veckor där jag pushat mina gränser lite, 2 av veckorna blev nog så här i efterhand lite för tuffa. För blev grymt sliten ett tag där, men kom tillbaka och kunde avsluta med en bra vecka ändå. Jobbat mkt med att kunna köra hårt trotts trötta ben, och är detta som nog gjorde mig extra sliten. Fast hoppas jag kommer ha nytta av detta senare i år, och även under nästa block. För hoppas att nu ha vant kroppen vid den ökade belastningen, och att då under nästa block kunna köra på under alla 5v med plusmenyn 😊 För att efter den sen kunna få belöning i form av ökad kapacitet, handlar ju hela tiden om att få en ökad tolerans till hård träning från kroppen. Detta görs ju genom att gå över gränsen för vad den tål, sen vila och nästa gång man kör lika hårt fixar kroppen det.

Än är det mkt snö kvar här uppe, och just nu är det helt omöjligt köra i skogen. Men i slutet på nästa block hoppas jag kunna köra lite stig, är något jag längtar grymt mkt efter. Verkar som mina konkurrenter söderöver har fantastiska förhållanden i skogarna nu, så aningen avundsjuk på det.. Men min tid kommer väl också, till dess får jag hålla tillgodo med det jag har 😊

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack