På den 8e dagen..

Så vilade han:-) Gör om historien lite, har ju just nu min vilodag på torsdagar. Men förra veckan blev det på onsdag, detta pga att det var lite lätt körigt hemma. Detta gjorde ju att jag nu tränat 7 dagar i sträck, blivit rätt hårt också. Hunnit med 11 cykelpass under dessa dagar, hela 3 av dom ute:-)  Men nu dags för vilodag, alltså en dag utan mening..;-)
Är rätt skönt att man under dessa perioder av träning ändå inte går ner sig, för ser man på siffrorna från passen ser det bra ut. Inga dippar neråt pga sliten kropp, vilket ju visar att jag ligger på rätt sida.

Däremot har jag en lite tyngre period mentalt just nu, som jag skrev senast så är självförtroende inte på topp. Lider rätt ofta av detta, varför vet jag inte riktigt. Men går omkring och ser ner på mig själv och intalar mig att jag inte duger, riktigt dumt det vet jag. Fast svårt ändra ett invant beteende.. Men jag ska skärpa mig så jag inte börjar gnälla för mkt:-) 

Längtar nu också efter min racehoj, är så bra för motivationen att ha den hemma. Att också kunna dra ut med den på ett härligt glidarpass på skoterspåren, där men lite då och så trycker på och känner att det svarar som det ska. Det längtar jag efter, så hoppas den snart börjar bli klar. Man behöver den extra motivationen den här årstiden, annars blir man bara bitter på alla som kan åka iväg utomlands och träna/tävla. Det vill man ju inte bli..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift