Lista..

Har sett en lista om vinterträning på olika bloggar, vad man ser framemot och längtar efter mm
Jag kan nog ärligt säga att det inte finns nått jag ser framemot med vinterträningen, den är bara ett medel för att nå målen. Det är ett jävla slit helt enkelt!! Inga träningsläger i värmen att se framemot heller, utan det kommer vara pass efter pass där man bara får försöka glömma verkligen ett tag. Om det sen blir nått sånt där pass där det helt plötsligt är fina omständigheter, ja då blir det en positiv överraskning. För ska man hoppas på det varje gång, ja då blir det många besvikelser. Utan vintern kommer bara handla om att bli så bra förbered det bara går att bli, roligt får man hoppas det blir till sommaren istället:-)
Är ju bara 7 månader kvar ungefär...

Kommentarer

Helt klart har du rätt. Att tänka att varje pass av inomhuscykling ska vara en fröjd, ja då är man överdrivet positiv. Sedan kan de flesta pass leda till tillfredsställelse och att vi får känna oss nöjda när vi gjort det vi ska. Men vill vi ha en bra sommar, är det till att bita i nu och de närmsta 7 månaderna. Sedan har jag lite utlandsresor som glädjeämnen att se fram emot. Du har ju pannben av sällan skådat slag, så du brukar ju kunna hålla i, i alla lägen. Lycka till med det som måste göras...
Samuel sa…
Ja du kämpar ju också på bra, så vi får se till att ta oss genom även denna vinter. För sommaren kommer nog även 2016:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift