Krasslig

Sen mitten av förra veckan har det varit snoriga, febriga och krassliga familjemedlemmar här hemma. Alla har varit dåliga, min första tanke i helgen när det gick segt var därför att jag hade nått skit i kroppen. För behövs ju inte att man känner sig sjuk, kan ändå spela in när man ska ta i max... Mina luftrör har varit kassa sen lördagen och känner mig inte riktigt på G, hostar upp fina små gröna bollar... Hoppas kroppen klarar av att göra sig av med skiten snabbt nu, har planerad vilodag idag så det passar ju bra. Är veckans andra vilodag, det hör inte till vanligheterna att jag vilar 2dagar på en vecka. Dessutom rullade jag bara lätt i 50min i tisdags, kanske håller på bli lat :-)

Igår tränade jag dock som planerat två pass, andra passet blev också i garaget. Var kallt ute och jag vill försöka rädda luftrören, därför var det ett lätt val att köra där inne. Blev ett lite nytt pass där jag kombinerade 2 pass... Började med 60/30 över under tröskel i 15min, sen direkt på med 60/60. Körde på dryga 500w och aktiv vila mellan, blev 5 sånna ettor. Sen 5 min med 60/30 igen, försökte hålla samma watt som på första 15 min. Var svårt trotts att det bara var 5min kvar, men att gå från ettorna till tröskel utan vila var jobbigt. Tycker det är rätt roligt att kombinera ihop pass såhär, blir lite mer omväxlande. Detta pass tog ju bara dryga 30 min exklusive uppvärmning, men det tog ändå bra :-)
Nu hoppas jag bara på att jag imorgon är frisk och kry, så jag kan träna på. För känns som jag måste göra nått bra på långa lugnet nu!

Hann även med en sväng till skateparken med Christoffer igår, rätt skoj att sitta och titta på när han nöter sina tricks. Just nu är det tailwip som nöts in, jag skulle slå ihjäl mig...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack