Bra ben..

Igår var en sån där dag då benen svarade väldigt bra, så när jag skulle köra kvällspasset var förväntningarna rätt höga. Fick för mig att sätta ett rekord på fyror, trotts att det var andra passet för dagen..
Så gick ut vid 21.30 i garaget, kände att det fanns kvar krut i benen under uppvärmningen. Så började den första rätt optimistiskt, vilket betyder ca 440w. Drog ner lite på slutet, var rädd att jag skulle spränga mig.. Nr 2-3 gick också bra, återhämtade mig väldigt bra mellan intervallerna. Sista blev väldigt jobbig, efter 3 min var det en kamp...
Men nöjd efter då snittwatten var ett nytt rekord, detta utan att jag egentligen kör fyror.. Utan bara lägger in dom ibland som ett referenspass. Watten hamnade på 6.3w/kg, riktigt bra och bättre ska det bli:-)

Idag skulle jag kört ett riktigt långt pass, typ 5h.. Men tiden finns inte riktigt som jag planerat, utan vi ska på badhuset mm idag. Så har ca 2.5h på mig, sån tur då att det går bra att bli trött på den tiden också.  Bara att ta i lite mer:-)

Kommentarer

Anonym sa…
Helt otroligt....finns inte i många Sverige som tar det.
Samuel sa…
Tack, nä finns nog inte jättemånga och det är ju det som är tanken:-) Drömmer ju om att vinna tävlingar...

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift