Hur?

Hur ska jag då göra för att nå mina mål??
Ja träna hårdare och bättre är ju ett måste, lyckligtvis har jag lyckats bygga upp en rätt bra fysisk. Att trycka watt och andas in och ut luft är jag helt ok på, självklart ska jag försöka bättra på det också. Men finns mkt tid på ett lopp jag kan göra med bättre åkekonomi, spara så mkt av kraften det går. I det ligger det en del teknik i skogen, men också mkt taktik på långloppen. Gäller ju att spara energi så gott det går!
Ska även gå ner 2-3 kg i kroppsvikt jämnfört med 2014, 67-68 kg vill jag ligga på. Där vet jag att kroppen fortfarande funkar bra.
Förbättra den mentala biten måste också göras.. Så finns en del att göra under dom här 7 månaderna:-)

Den största utmaningen blir nog att förbättra uthålligheten, trotts väldigt begränsad tid för distansträningen. Upplevde dock inte att uthålligheten var något som begränsande mig iår, men den måste ändå bättras på:-) Allt ska ju förbättras!!

Kommer under perioden fram till jul att testa lite nya pass och se hur kroppen reagerar, sen blir det grundträning. Kommer att hålla i den längre än vanligt, vet att min kropp svarar rätt bra på den träningen. Kommer inte heller att ha bråttom att vara i tävlingsform, det får komma lite senare 2015:-)

Kommentarer

Blir spännande att följa din utveckling och dina framsteg.
Samuel sa…
Detsamma Tomas, om det blir så att jag kör Tempo Sm får du hjälpa mig med lite tips:-)
Anonym sa…
Hur har det gått med cyklarna och försäkringsbolaget? fixat nya mtb inför säsongen?
Samuel sa…
Bråkar vidare med försäkringsbolaget, men väntar på vad allmänareklamationsnämnden säger först..
Inga nya cyklar för nästa år, tur det är en lång vinter. Så kanske hinner jag fixa det.

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack