Livsval

Hade tänkt försöka sluta äta godis, inser att det nog blir omöjligt att helt sluta.. Men ska verkligen försöka dra ner ordentligt, för just nu har jag ett ohälsosamt förhållande till lösgodis. Äter på fredag och lördag, men då vräker jag i mig då mkt det bara går. Känner verkligen att jag mår rent fysiskt dåligt dagen efter, halsbränna, dålig mage och trött. Så ska bättra mig där..
När man ändå ska ta lite ställning så tänkte jag också helt sluta med alkohol, det blir däremot mkt lättare! Dricker knappt nu, blir kanske nåt glas vin till maten ibland. Men det kan jag vara utan, kan ibland tycka att vi har en väldigt lättsam inställning till alkohol. En drog som ställer till med så mkt elände borde tas mer på allvar, kanske att det normala borde vara att inte dricka. Inte som det är nu att man ses som lite udda när man tackar nej till en öl..
Nog från moralgubben nu:-)

Körde ett morgonpass med 10/20 idag, lite segt men kunde kämpa mig igenom precis som planerat:-)

Kommentarer

Unknown sa…
Har samma begär fast för chips! Att det ska vara så svårt att stå emot :-) alkohol har jag däremot inte tagit en droppe på 25år ;-)
Håller med på alla punkter:-)
Jag började med att endast äta hembakade godsaker och mörk choklad (minst 86%). Har inga problem att motstå godis nu, det är inte ens gott längre. Bara extremt sött.
Samuel sa…
Låter som en bra plan Nellie, får försöka köra nått sånt själv. Vore ju härligt att tycka illa om godiset:-) Hoppas jag når dit.

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack