Självförtroendekris..

Tänk vad det vänder snabbt.. Gick igenom startlistan för SM lite ordentligare imorse, och oj vad många som är duktiga. Finns risk att jag blir rundningsmärke:-( Sen gjorde jag missen att ställa mig på vågen, det var inte bra... Semester gör tydligen gott åt bukfetma!!
Sen drog jag ut i regnet och skulle köra TT, kände mig klumpig, seg och tung. Var nog mkt psykiskt, var inte alls på humör helt enkelt. Tiderna på varvet var inte dåliga med tanke på hur blött det var, men känslan var kass. Så efter 60 min gav jag upp, hade jag haft sprit hemma skulle jag tröstsupit resten av kvällen!

Får nu jobba på att vända på dom negativa tankarna, sen dra nån bra träning imorgon.  Tror jag behöver lite sol också, skulle vara trevligt att cykla i värme nån gång.

Kommentarer

Cykling är verkligen en sport där känslan och självförtroendet kan pendla rejält. Från att ena dagen känna sig hur stark som helt, är man "värdelös" nästa dag.

Det är svårt med det mentala.

Vad gäller din styrka är jag övertygad om att kommer du till start och är frisk så kommer det bli ett bra resultat.

Det enda jag inte kan lova är bra väder, för det lär nog inte dyka upp.
Samuel sa…
Nä sommaren verkar ha försvunnit detta år..

Mkt sitter ju i huvet, så gäller att få med sig skallen. För då funkar benen också, så ska vända tankarna under veckan hoppas jag:-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack