Kass!!

Imorse var jag kass, seg och trött.. Blev ett riktigt saftkalas att då genomföra ett stegpass på Monarken, men det härdar att genomföra dessa pass. Tisdagar är ofta den dag jag är segast på när jag tränar så här, när man vet om det och att träningseffekten är bra så är det lättare att kämpa på. Gillar dessutom känslan i slutet av passet när man pressar ur det sista, då är man rätt nöjd:-)

Mindre skoj är att det snöade rätt mkt inatt, är väl ofrånkomligt att snön kommer men ändå jobbigt.. Perioden som kommer nu är värst, slask och is mm.. När snön kommit ordentligt går den bättre att cykla på, och då är den inte så hemsk längre.

Var även och skaffade mig lite perspektiv på livet igår, träffade killen som jag ska vara god man för.. Tror det skulle vara nyttigt för alla att sitta och lyssna på och träffa dessa ungdomar, det får liksom ens egena problem att blekna och man uppskattar det man har mer.. Sen om man inte har råd med nya kolfiberhjul kanske inte är så viktigt egentligen.. Tror att jag kommer lära mig minst lika mkt som honom under denna resa...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack