Jobbar på.

Tränade igår också :-) Är så skönt att kunna cykla ute, får bara försöka bortse från hur svag man är. Cyklade 50 min igår, tog i dryga 18min.. Körde min skaderunda, är bättre att jämföra med en runda där jag inte har tider från innan benbrottet... Var en vecka sen senast jag körde denna sväng, förbättrade mig med 6w och 35 sek. Inte jättemkt men iallafall åt rätt håll :-) Kan trycka på mer och mer med benet, men är verkligen svag i det. Att från låga hastigheter dra på går knappt, vilket gör stigkörning rätt knölig..  Man märker nu hur ofta man behöver den där extra kraften! Sen är ju benet ömt än också, det stänger liksom av i lägen där det kommer göra ont. Kroppen skyddar sig själv... Men jag kommer nöta på tills det där jävla benet är på banan igen, blir nog rätt mkt styrketräning i vinter för att få två lika starka ben. Eller har ju redan börjat, men just nu är det benspark utan vikter som gäller.. Men när smärtan tillåter ska jag på med vikter :-)

Idag får jag se om jag tränar, vill ut men får se om det blir nått. Benet behöver ju lite mer vila än tidigare, så om jag drar ut blir det nog ett väldigt lugnt och fint pass.

Kommentarer

MC Doktorn sa…
En rejäl fraktur men benet läker utan ärr så det gäller att få upp styrkan kring brottet. Att redan vara uppe på cykeln så tidigt efter en sån fraktur tyder på superbra rehab.
Glöm inte att ha tålamod för det läker men tar tid. Räkna med 3 mån och lika lång tid rehab. Ner på gymmet kör styrka, låt hjärnan och musklerna hitta varandra.

:)
Martin/Ortoped
Samuel sa…
Tack så mkt Martin, ja lär bli mer gym i vinter än vanligt. Vet ju om att det kommer ta tid, förtränger det bara ibland. Man vill ju tillbaka på en gång :-) Men man märker att kroppen lär sig för varje pass nästan, så innan nästa vår är man nog fullärd igen :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift