Leva drömmen..

Jag snackar mkt om drömmar, att våga satsa mm. Detta handlar då om cykling och sånt, men känner att det är dags att ta det till resten av livet också.. Har i många år velat göra nått som involverar träning mm, och göra det i ett företag.. Finns ju massor med sånna företag som erbjuder träningsplanering mm, har därför känt att varför ska jag också göra det... Men jag känner att jag har nått att erbjuda numera :-) Så ska starta upp ett litet företag, namnförslag??
Kommer vara i väldigt liten skala och vid sidan av mitt vanliga jobb, mest som en hobbygrej. Men vill erbjuda dels träningsupplägg till privatpersoner, sen föreläsningar mm till klubbar. Kanske helger där man kombinerar träning och föreläsningar.. Sen vill jag kunna utföra tester mm, även sälja lite cyklar... Undrar om nått märke vill vara med på det?? Ha ett par demohojar, och sen bara sälja på beställning till en början. Skulle inte krävas alltför mkt för att fixa till mitt garage till både test och showroom :-) Allt detta finns ju redan det vet jag, men kanske har jag ändå nått att erbjuda.. Kan faktiskt jävligt mkt om effektiv träning mm :-)
Tänkt mer och mer på detta, vill verkligen testa lite.. Och gör man det i liten skala så har man inte något att förlora, nu skulle man bara hittat ett premium märke som går med på att säljas från ett garage... Undrar om Cannondale går med på det??

Idag ska jag till läkaren och se hur jag mår, ska jag fortsätta vara sjukskriven och så. Jag ser ingen anledning till det längre, så hoppas få börja jobba igen. Dock kommer jag hursomhelst ha semester nästa vecka, men sen hoppas jag på att börja jobba.
Sen hoppas jag på träning som vanligt, men har inte bestämt nått än. Det är ju fördelen med att inte strukturerat upp träningen än, men snart blir det uppstyrt igen :-)

Kommentarer

Anonym sa…
Plocka hem kinesramar och sätt ihop egna cyklar. Det var väl så Allebike började en gång i tiden.
Samuel sa…
Väldigt mkt jobb med att göra det, och svårt att lyckas tror jag. Men vore ju häftigt med en sammebike :-)
_Nik_ sa…
Vad sa läkaren då? Att du är en tjurskalle som ligger flera månader före normal rehabilitering?

/Nik
Samuel sa…
Haha inte riktigt men nästan :-)
Anade en viss förvåning också när jag påstod att jag inte behövde sjukskrivas längre :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack