Vätternrundan

Ska nästa år cykla runt sjön med en massa andra människor, ska bli skoj att få göra det. Var väl något jag egentligen inte planerat att göra, men får man chansen att cykla med det gänget jag ska åka med tar man det!!
Ska åka runt med Allebike Serneke sub grupp, så kommer gå rätt snabbt. Det är ju skönt så man slipper vara ute så länge ;-) Ska se till att vara i sån form att jag ska bidra med fart och ändå orka med hela vägen, så kommer köra lite med lvg åkarna här uppe till våren. Om dom nu släpper in en skogsmulle ;-)
Detta kommer ju inte vara det det stora målet nästa år, utan mer en rolig grej och grym träning. Fast måste nog se till att skaffa en lvgcykel också, eller sko om crossen och dreva om den. Men helst en lvgcykel och när man då har den kunna cykla lite lopp här uppe, gästspela bland lvgåkarna lite..

Mer om vilka andra lopp jag planerar att köra kommer i ett inlägg inte allt för långt bort, för har rätt klart för mig hur det blir nästa år nu. Men sen kan ju allt ändras under den långa vintern, förutsättningar kan förändras mm. Men en grundplan hat jag så jag vet vad jag tränar för :-D

Kommentarer

Unknown sa…
Du är mer än välkommen, tveka inte att höra av dig till våren!
//Mange N
Samuel sa…
Tack tack, kommer höra av mig till våren.
Anonym sa…
Kaxigt att köra sub7 på crossen! :)
Samuel sa…
Hehe ja men ska jag åka på den måste jag byta hjul och dreva upp, behöver en 53 klinga fram. Hoppas kunna köra på en lvgcykel :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift