Fatbikelopp i Sverige.

http://bothnialoppet.se/index.php#.VFnqQb0RnqA
Skulle mer än gärna köra det här loppet, men har ju ingen fatbike. Har inte heller ekonomi att köpa en just nu, vill ju satsa på sommaren.. Men för er som har en fatbike, kör!!

Kommentarer

Anonym sa…
Hej Samuel,
Läser din blogg kontinuerligt och gillar ditt sätt att skriva. Dessutom får vi praktisk´nytta av detta då vi fick skrämselhicka av hur du behandlats av Länsförsäkringar. Vi har också Länsförsäkringar och ungefär samma situation med dyra tävlingscyklar och sponsring. Vi pressade Länsförsäkringar på vad som gäller och använde ditt fall som ex på hur de agerar vid stöld. Ju mer vi pressade desto mer framkom det en stor skillnad mellan hur deras säljare beskriver villkoren och hur deras jurister bedömer. Nu kommer vi att byta försäkringsbolag på allt vad gäller hus, bilar och cyklar för att istället gå över till Folksam och ha speciell cykelförsäkring. Folksam samarbetar ju med SCF. Så din olycka har nog hjälpt många att inte hamna i samma situation. Klen tröst men tyckte det var värt att nämna. Hoppas att du får ordning på allt strulet efter stölden. Vi ses ! /Benny
Samuel sa…
Tack Benny!
En av anledningarna till att jag driver detta vidare är just att det tolkas så olika, tillochmed av människor som jobbar inom samma bolag. Det ska inte spela roll vem som handlägger om man ska få ersättning eller inte, utan det ska vara glasklart innan..

//Samuel

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack